ЗАЕВ ИМ СЕ ЗАКАНИ НА ВМРОВЦИТЕ ВО АДМИНИСТРАЦИЈА: Се охрабрија кога видоа дека не бркаме од работа па почнаа да ни ги кочат реформите веќе две години, но веќе нема да ги толерираме!

0
1939

– ВМРО-вците во администрација се охрабрија кога видоа дека не бркаме од работа па фатија да не кочат во реформите и ни ставаат сопки на секој чекор, но веќе тоа нема да го толерираме, секој што ќе прави саботажи ќе лета од работа! Тие реформи не се за мој ќеф туку се за доброто на земјата.

Премиерот Заев на 1 ТВ.