ЗАЕВ: ИМАМ 18 БЛИСКИ ДРУГАРИ ОД ДЕТСТВО, НЕКОИ ОД НИВ СЕ ВМРОВЦИ!

0
203

– Имам 18 блиски другари со кои сме уште од детство, возиме мотори во недела, некои од нив се ВМРОВЦИ, иако со тек на годините речиси сите ги преокренав во СДСМ, но некои сепак беа упорни ВМРОВЦИ и тоа не ми смета.

Лидерот на СДСМ во Еден на Еден на Канал 5.