ЗАЕВ ИЗНУДИ АПЛАУЗИ ВО ОХРИД: Има во урбанизмот во Охрид некои мечки кои ги малтретираат граѓаните, ама многу бргу ќе ги решиме тие мечки!

0
1779

– Ги следам подолго време настаните во Охрид со урбанизмот и можам да ви кажам дека очигледно има некои мечки во локалните урбанистички служби кои ги малтретираат граѓаните, но брзо ќе најдеме решение за нив, нема долго да можат да го прават тоа што го прават, тоа ви го ветувам Охриѓани.

Премиерот изнуди аплаузи од Охриѓани, кои му се пожалија дека имаат големи проблеим со урбаната мафија во Охрид.