ЗАЕВ ЗА УТРЕ ВО 18 ЧАСОТ ПРЕД СОБРАНИЕТО ЗАКАЖА ГОЛЕМ МАРШ ЗА ПРАВДА ГИ ПОКАНИ ГРАЃАНИТЕ ЗА МАСОВНО ПРИСУСТВО

0
187

– Најавувам голем марш за правда утре во 18 часот од пред собранието на државата каде се донесе законот за ЈО па се до судот каде криминалците треба да завршат. Ги поканувам граѓаните за масовно присуство!

Лидерот на СДСМ, Зоран Заев во седиштето на партијата на Бихачка.