ЗАЕВ ЗА СИНОЌЕШНИТЕ СМЕНИ ВО СДСМ : Не ми беше лесно да ги сменам тие луѓе, тоа се мои другари со кои сум срушил режим, но за сите има место, ќе соработувам со сите и понатаму!

0
906

– Ич не ми беше лесно да ги сменам луѓето кои вчера беа сменети, тоа се мои другари со кои сум срушил режим, но има место за сите, со сите ќе соработувам и понатаму, на сите им подавам рака.

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев во синоќешната изјава за смените во партијата.