ЗАЕВ ЗА ПРВ ПАТ ЈАВНО ПРИЗНА: Му нудев на Мицковски заедно да правиме влада за да го решиме спорот со Грција, тој немаше политичка храброст, избега како кукавица!

0
1702

– Му нудев на Мицковски заедно да правиме влада за да заеднички го понесеме товарот на решавање на името со Грција, но тој кукавички избега од таа понуда, сега кога ние го решивме проблемот барате избори откако ние политички го понесовме товарот, тоа не може така, ќе чекате сега да заврши мандатот за народот да ги почувствува придобивките од тие тешки одлуки!

Премиерот Заев за прв пат јавно призна дека му нудел на Мицковски заедно да прават влада за да го решат проблемот со името со Грција.