ЗАЕВ Е ПОЛИТИЧАР НА ИДНИНАТА НА КОГО ЌЕ СЕ БЛАГОДАРАТ СЕГАШНИТЕ И ИДНИТЕ ПОКОЛЕНИЈА ПОРАДИ ШТО И ОБЕЗБЕДИ НА ДРЖАВАТА СВЕТЛА И БЕЗБЕДНА ИДНИНА

0
850

Заев е политичарот кој ја обедини Република Северна Македонија и кој ја ослободи од режимот на Груевски со пенкало на избори, тоа е политичарот на кој ќе се благодарат идните и сегашни поколенија од договорот помеѓу Македонија и соседна Грција за подобра иднина и подобар животен стандард, безбедна држава.