ЗАЕВ Е ВО СЕРИОЗНА НЕВОЛЈА, ПАЛЧО ТРГНА ВО СЕРИОЗЕН ПОХОД ДА ЈА РУШИ ВЛАДАТА НА ЗАЕВ СО БАТЕ ГЕЛЕ, КАВРАКОВ ОД ШТИП, ТАЛЕ ОД ПРИЛЕП И СОЛЗА КАЧЕНА НА ГАЈБА!

0
683

По сите клетви и навреди кои Палчо му ги упати на премиерот Заев сега на 25-ти април ќе прави протест против владата на СДСМ и организира протест за слобода на виновниците од колежот на 27-ми април, значи овој нема исав од глупирање.

По се изгледа премиерот е во сериозна неволја од протестот на Палчо, се збори дека веќе се припремаат инквизитите за протест, зурли, тапани, труби, гајби и слично а протестот ќе го предводат Тале од Прилеп, Кавраков, Бате Геле и Солза Грчева, се очекува потоа и да збори пред рајата и да се качи на гајба од пиво под услов ако и дозволат да се фати за микрофонот.