ЗАЕВ Е ВО СЕРИОЗНА НЕВОЉА, ЈАНКО БАЧЕВ СЕ ЗАКАНИ : ПРЕМИЕРЕ МОЖЕ ДА НИ СЕ ЗАКАНУВАШ И СО 100 ГОДИНИ ВО ЗАТВОР, АКО ТРЕБА СИТЕ 100 ГОДИНИ ЌЕ ГИ ОДЛЕЖИМЕ А ПОТОА ЌЕ ТЕ СРУШИМЕ И НЕМА ДА ОТВОРАМЕ ВРАТА НА ПОПИШУВАЧИТЕ ЗА ПОПИСОТ

0
760
Бачев до Заев: Може да се заканувате и со сто години затвор, народот не ви се плаши
Бачев до народот: Не се попишувајте и не се плашете од казни оти власта лаже, нема казни!