ЗАЕВ Е ВО НЕВОЛЈА, СОЛЗА ГРЧЕВА ЛИДЕРО УСПЕА ДА НАЈДЕ ШЕСТ ДУШИ ЗА ОДРЖУВАЊЕ ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА

0
433

Да најдеш 6 души да облечат маици на измислена партија и да стојат позади тебе додека даваш блесави изјави дека ќе ги згазиш СДСМ и ВМРО ДПМНЕ, не е лесно како што навидум изгледа.

Вакви потфати малите партии организираат дури и по 1 месец, да ги најдеш, да ги убедиш, да ги донесеш, да ги организираш.