Заев до Хорхе : Ќе ја повлече Иванов одлуката за мандатот и ОРО ЌЕ ИГРА!!!

0
2380

Јасен е правецот по кој што мора да се движи Македонија, мора Иванов да ја повлече својата одлука и да го почитува комплетно уставот, уставот му дал уставно свечено, формално право да го додели мандатот. -изјави Зоран Заев вчера во дебатната емисија ,,Отворено” на Телевизија 24 каде тој дебатираше и одговараше прашања на три новинари.