ЗАЕВ ДО НОВИНАРИТЕ: Вие заборавате дека опозицијата освои 450 000 гласови а ние 437 000 гласови така реши народот не јас затоа процесите одат вака како што одат споро и шашаво!

0
526

– Мојот народ процени дека треба на ВМРО да му даде 450 000 гласови а на нас 437 000 гласови, затоа процесите одат вака шашаво и споро, така одлучи народот а не јас, не можам јас сега да се преправам дека ВМРО нема толку многу пратеници и дека не постои како политичка сила во земјава, народот така одлучи, не го заборавајте тоа!