ЗАЕВ ДО ВЕРУШЕВСКИ: НА ЕДНО ОД ВИДЕАТА ШТО НЕ ГИ ОБЈАВИВМЕ, ГРУЕВСКИ ШМРКА ДРОГА

0
1436

– Абе дрога шмрка човече во едно од видеата, грозни се видеата, црнци, тркала, но на крај не ги објавивме, не сакавме до таму да одиме…

Зоран Заев до Верушевски на снимката што ја објави Божиновски.