ЗАЕВ: ДОНЕСЕНА Е ОДЛУКА ЗА КРИЗНА СОСТОЈБА, УТРЕ СЕДНИЦА НА ВЛАДА

0
933

Премиерот Зоран Заев, за ТВ21 изјави дека донесена е одлука за воведување на кризна состојба на Управувачкиот комитет, а утре наутро ќе се одржи седница на Влада каде што ќе се потврди таа одлука.

– Донесена е одлука за кризна состојба за 30 дена на Управувачкиот комитет, а утре сабајле во 8.30 часот ќе се одржи седница на Влада и ќе се донесе одлуката – посочил премиерот Заев за ТВ21.