Заев: Дали 350 милиони завршиле кај братот на Горде?

0
1046

cingo-gruevski-640x320

Што повеќе треба признание за да излезе од војата канцеларија? Ќе вадиме се додека не го извадиме од владата.

Овде станува збор за чешко македонско бугарска фирма.

Според разговорот, добила тендер по линија, линијата ја знае Груевски, како што му признава на Чинговски, таа води до братот на Горде каде како што се слуша отишле 350 милиони евра, рече лидерот на СДСМ, Зоран Заев и објави разговор помеѓу како што рече Никола Груевски и Влатко Чинговски.