ЗАЕВ ГО УНИШТИ МИЦКОВСКИ: СИ СТАНАЛ ПРОФЕСОР КАКО АСИСТЕНТ НА ТАТКО ТИ НА МАШИНСКИ, ЗА НЕПОТИЗАМ НЕМАШ ПРАВО ДА ЗБОРУВАШ!

0
1772

Мицковски го нападна Заев дека многу функционери си ги вработиле сопругите и децата, на што премиерот врати брутално, не сме го виделе во вакво издание:

– Ти ли најде да збориш за непотизам, си станал професор на машински како асистент на татко ти, немаш ти право да збориш за непотизам.