ЗАЕВ ГО РАЗБИ БЛЕФОТ НА МИЦКОВСКИ – ВЛАДАТА ДОБИ ДОВЕРБА ОД СОБРАНИЕТО СО 62 ГЛАСОВИ ЗА!

0
1309

Со 62 гласови ЗА, собранието и изгласа доверба на владата. Гласањето го побара премиерот Заев, што е потег за прв пат во нашата историја.

По гласањето, спикерот Џафери му кажа на Заев – Премиере, ја имате нашата поддршка, продолжете со вашата работа.

По ова, Заев се поздрави со Џафери и си замина во својот кабинет во владата а собранието си продлжи со својата работа.

Што да се каже, ЗАЕВ Е ПОЛИТИЧКИ МОНТ ЕВЕРЕСТ ЗА МИЦКОВСКИ, НЕ НАДМИНАТ ПОСЛЕДНИТЕ 5 ГОДИНИ А И НАРЕДНИТЕ НАЈМАЛКУ 5 ГОДИНИ НЕМА ДА МОЖЕ НЕКОЈ ДА МУ ПАРИРА!!!