ЗАЕВ ГО ПРИМИ ХОРХЕ ВО ВЛАДИНИОТ КАБИНЕТ

0
943

Премиерот Заев го прими амбасадорот на Куба Педро Пабло Сан Хорхе каде Куба изрази поддршка на Македонија за зајакнување на меѓусебните економските врски.