ЗАЕВ ГО ПРЕКИНА ЧИТАЊЕТО НА СИТЕ ВЛАДИНИ МЕРКИ ЗА ДА СЕ НАПИЕ ВОДА, ЛИПСА ЧОВЕКОТ, КОМОРИТЕ ПОБАРАЛЕ ОД ВЛАДАТА НАД 30 МЕРКИ!

0
546

Над 30 владини мерки побарале коморите од владата, па премиерот додека да ги дочита липса, на сред прес отиде да се напие вода.