ЗАЕВ ГО ПОФАЛИ МИЦКОВСКИ: ГО БИВА ЗА ХИДРОЦЕНТРАЛИ, ЗА ДРУГО НИШТО НЕ ГО БИВА, СИНЕ НА ТАТО

0
891

Водителот Младен Чадиковски побара од двајцата да кажат нешто добро за другиот во дуелот, Заев за Мицковски кажа дека го бива за хидроцентрали, за ништо друго не го бива, затоа што е вечен синче на тато, негов асистент цел живот, додека пак Мицковски за Заев не кажа ништо добро само кажа дека му посакува се најдобро и ако нешто му потреба ќе му помогнел во иднина?!?!