ЗАЕВ ГО ОТЕПА ХИДРО МИЦЕ : НЕКА ПРЕДЛОЖАТ ОБВИНИТЕЛ КОЈ ЌЕ ГОНИ КРИМИНАЛ ОД 1991-ВА ПА НАВАМУ, КОЈ НАПРАВИЛ КРИМИНАЛ НЕКА ЛЕЖИ!!!

0
1643

– Му предлагаме на Мицковски, тој нека предложи обвинител за висока корупција кој ќе гони криминал од 1991-ва па се до денеска и понатаму во иднина. Кој направил криминал нека лежи, ние како СДСМ од ништо не се плашиме и од ништо не бегаме, еве ако се за правда ВМРО ДПМНЕ нека го прифатат ова! Со мало дообјаснување, предлогото на ВМРО ДПМНЕ ќе треба да биде прифатен од нас во собрание, не може да предложат некои несериозни типови кои се без грам кредибилитет! Ова е многу одговорна позиција која бара сериозен човек!

Бомба на Заев во вестите на Сител вечерва.