ЗАЕВ ГО ОБВИНИ МИЦКОВСКИ ДЕКА ГО ЛАЖЕ ВО ЕМИСИЈА: АБЕ КОИ ЦРНИ АМАНДМАНИ, И СЕ ЈАВИВ НА РЕНАТА НА ПАУЗА, НЕМА НИГДЕ АМАНДМАНИ!!!

0
1803

– Абе какви амандмани, нема нигде амандмани, и се јавив на Рената и се јавив и во собрание, никаде нема амандмани од вас, зошто лажете?!

Премиерот Заев го обвини Мицковски дека лаже во емисија дека ВМРО ДПМНЕ поднело амандмани за законот за ОЈО.

Потоа на партиското гласило, Курир.мк, ВМРО ДПМНЕ даде некаков мејл дека амандманите биле сепак пратени.