ЗАЕВ ГО ИСКОМЕНТИРА ПИСМОТО НА БРАНКО: Ме зачуди човекот, наместо да му се обрати на народот, тој се обрати на членството на СДСМ, тој таму одамна е замрзнат?!

0
1084

– Наместо да биде нашиот Стипе Месиќ и да дели мудри совети на редовна база, он го немаше никаде па одеднаш се јави и се обрати на членството на СДСМ?! Што има таму да се обраќа, он таму одамна е замрзнат, он треба на народот да му се обрати со мудри совети а не пучови да прави во СДСМ…

Премиерот и лидер на СДСМ, Зоран Заев на интервју во Канал 5.