ЗАЕВ ГО ИЗРАДУВА НАРОДОТ: НАСКОРО ЌЕ СОПРЕ ДЕРЕЊЕТО НА НАРОДОТ ОД ИЗВРШИТЕЛИТЕ И АДВОКАТИТЕ И НОТАРИТЕ, НИВНИТЕ ЦЕНОВНИЦИ ДРАСТИЧНО ЌЕ СЕ СКРАТАТ!

0
2715

– Нема веќе еден долг на некој граѓанин да се зголеми десетина пати со давачки за нотари, адвокати и извршители, сега веќе сите тие давачки ќе ги кратиме со новиот закон, мора да воведеме ред во оваа област, граѓаните плачат и вриштат затоа што им ја дерат кожата, ние тоа сме го ветиле пред изборите и ќе го исполниме.

Премиерот Заев на ТВ 24.