ЗАЕВ ГИ ИЗРАДУВА ПРИЛЕПЧАНИ : СЛЕДНАТА ГОДИНА ЗАПОЧНУВА ГАСИФИКАЦИЈАТА НА ПРИЛЕП !

0
1119
  • Следната година почнува секундарната гасификација на Прилеп заради тоа што помина првата фаза, имаме понуда од две џиновски компании за гасификација на цела Република Северна Македонија со што Прилеп е од првите десет градови кој што следната пролет веруваме дека ќе почне да се гасифицира заради тоа што цевката е веќе помината овде.

Премиерот Зоран Заев во денешната посета на Прилеп.