ЗАЕВ ГИ ИЗРАДУВА ПРИЛЕПЧАНИ И БИТОЛЧАНИ : АВТОПАТСКОТО РЕШЕНИЕ ЗА ПРИЛЕП И БИТОЛА ОД 100 МИЛИОНИ ЕВРА ЗАПОЧНУВА ОД МЕСЕЦ МАРТ СЛЕДНАТА ГОДИНА!

0
1217
  • Почнува во март месец изградба на автопат Прилеп – Битола, прилепчани до Битола ама автопат е автопат, така да влегува овој автопат кој што вреди некаде безмалку 100 милиони евра како автопатско решение

Премиерот Зоран Заев од Прилеп