ЗАЕВ: Ги ангажирав луѓето од НВО секторот не за да ги наградам или замолчам, туку затоа што ми требаат вредни и способни луѓе, ми треба нивната креативност, искуство и совети

0
1905

– Не ги ангажирав луѓето од НВО секторот во владата затоа што сакам да ги наградам или замолчам, туку затоа што ми требаат способни луѓе со добри идеи, креативни луѓе со искуство, ми требаат нивните совети и нивното знаење и квалитети.

Премиерот Заев на Алсат М.