ЗАЕВ ВО УЛОГА НА ДАДИЛКА : Прво го ислуша Хорхе, потоа отиде да им чита сказни на дечињата во Браќа Миладиновци

0
1267
Супер новогодишна дружба со дечињата од ООУ „Братство“ во библиотеката „Браќа Миладиновци“.
Ја читавме сказната „Писмо од Фантазија“ и се договоривме дека за време на зимскиот распуст ќе ги прочитаат книгите што им ги подаривме како новогодишни пакетчиња.