ЗАЕВ ВО ПРИЛЕП ОТКРИ НОВА БУДАЛАШТИНА НА ФИКУСОТ : ИВАНОВ ЕДНАШ ЗА ВРЕМЕ СРЕДБА ВО ВИЛАТА НА ВОДНО НИ ВОДА НЕ НИ ДАДЕ!

0
1086

Заев на трибината вечерва со кандидатот за претседател на СДСМ, Стево Пендаровски на прилепчани им откри нова будалаштина на фикусот Хорхе :

  • Иванов еднаш за време средба ни вода не ни даде.

Ова го кажа премиерот Зоран Заев вечерва пред присутните среде центарот на Прилеп.