ЗАЕВ ВО КАНАЛ 77: Во бомбите сум слушал страшни работи за Илчо Захариев, тој е неверојатен бандит и суетен човек кој го кочи развојот на Штип!

0
2844

– Јас добро го знам Илчо Захариев од бомбите, сум слушал таму во снимките страшни работи за него, тој е еден суетен бандит кој го кочи развојот на Штип, затоа ние жртвувавме еден одличен кадар кој требаше да ми биде министер во владата, Благој Бчварски но се договоривме тој да го води Штип затоа што Штип е центарот на источна Македонија и мора да го изградиме и развиеме овој наш легендарен град од истокот!

Премиерот Заев во емисијата стадион во радио Канал 77.