ЗАЕВ: БРОЈЧАНИКОТ ЈАС ЌЕ ГО ПЛАТАМ ОД МОЈ ЏЕБ, НЕМА СТАВКА ВО БУЏЕТОТ ЗА НЕГО, МНОГУ СКОРО ЌЕ ПОЧНЕ ДА ВРТИ, СУДОВИТЕ ЌЕ ПОЧНАТ ДА ДОСУДУВААТ ЗАПЛЕНА И КОНФИСКАЦИЈА

0
2585

– Бројачникот на триумфална капија јас ќе го платам од свој џеб, нема за него ставка во буџетот. ТОј наскоро ќе почне да врти, судовите ќе почнат наскоро да носат пресуди за случаите кои ги води СЈО а наскоро и ОЈО, се што е украдено ќе се врати, имајте трпение, се што сум кажал се остварило, па така и за ова.

Премиерот Заев на ТВ 24