ЗАЕВ: Бројчаникот веќе почна да врти, екс министрите на ВМРО ДПМНЕ вратија големи суми на пари кои ги злоупотребиле, Пешевски е еден од нив!

0
5836

– Бројчаникот кој го ветив веќе почна да врти, десетина екс министри на ВМРО ДПМНЕ вратија значителна сума на пари во буџетот, пари кои претходно ги злоупотребиле од своите картички, еден од тие кои што вратија пари е и Пешевски. Но големите милионски суми се очекуваат наскоро кога ќе спроведеме и судска реформа и ќе ги тргнеме сваровски судиите кои ја кочат правдата!

Премиерот Зоран Заев во емисијата Стадион на Канал 77!