ЗАЕВ: АХМЕТИ ПРЕДЕШЕ КАКО МАЧЕ 12 ГОДИНИ ДО ГРУЕВСКИ КОГА АЛБАНЦИТЕ БЕА ГАЗЕНИ, СЕГА ГЛУМИ ГОЛЕМ АЛБАНЕЦ МИСЛИ АЛБАНЦИТЕ СЕ МУТАВИ И ПАДНАТИ ОД МАРС!

0
1347

– Сите успеси за Албанците овие 3 години се труд на СДСМ, ДУИ можеше тоа да го направи за 12 години коалиција со ВМРО ДПМНЕ ама Ахмети тогаш предеше како маче, други работи му беа поважни, молчеше додека Албанците беа газени, апсени, тепани, омаловажувани за 10 години режим на Груевски, сега му текна на Али Ахмети да глуми голем Албанец мисли Албанците се мутави и паднати од марс!

Зоран Заев во моќен говор на Кале.