ЗАЕВ: АКО ЈА ЛЕГАЛИЗИРАМЕ МАРИХУАНАТА, НЕМА ДА ИМА РАЗВОДИ, СИТЕ ЌЕ БИДАТ ХАЈ!

0
3322

– Луѓе од Холандија ме убедуваат дека тамо сите се хај и не се караат, нема разводи, ја им викам, па добро работи ли некој? Може и ние да ја легализираме марихуаната но мора да има контрола и да се знае каде може и кој може да ја конзумира…

Премиерот Заев со уште едно шоу на Телма…