Забрчанец: Тргнале “напред” со Панчевски на чело!

0
711

Што ќе си помислиш кога деценискиот цензор и спружувач се разбудил и го квалификува предлог планот за борба со дезинформации како план за цензура?

Ништо, освен дека си погодил во целта! Дезинформаторите се вознемирени што демократските капацитети се мобилизираат против манипулацијата. За нив одбраната на демократијата е дно.

Ништо не научиле, ништо не промениле, тргнале “напред” со Панчевски на чело.

ФБ статус на Марјан Забрчанец