ЖИВОТОТ ПИШУВА РОМАНИ, ЕДНАШ СИ ВО ПОЛИТИКА, ПОТОА СНИМАШ ФИЛМОВИ

0
499

Што ти е живот и разлика во четири години, како може човек да се промени за четири години е доказ бугарската порно актерка Дијана Савова – Габровска а сега само Дијана Габровска која во 2019 година е кандидат за парламентарни избори додека до 2023 станува порно актерка …