ЖИВКО МУКАЕТОВ, МИЛИОНЕР, ГАЗДА, ГОЛЕМ МЕНАЏЕР, А ВО ДУШАТА УПЛАШЕНО ЗАЈАЧЕ! Еден ден и ти и Алкалоид ќе се срамите од ова што го правите!

0
4842

Менаџерот и делумно сопственик на најголемата македонска компанија, Живко Мукаетов, генералниот менаџер на Алкалоид, дошол на интервју во куртонската режимска телевизија, но на идење накај телевизијата ги заборавил мудата дома, во купатило до огледалото…

Па едно 20 минути цимоли и пелтечи како обична бедна пичка, се прави како да не е од тука, имало економска криза ама тоа било поради регионални и светски тенденции?!?!

На него му идело добро, Алкалоид идел напред?! А што е со сите останати бе цреп?! Ти си еден од директорите на Стопанска Комора која му го пуши курот на Грујо 10 години!

Немаш храброст 10 години да излезеш со критичко интервју за режимот и за небулозните економски политики на владата!

Се рекламираш во Вечер, Сител, Курир, Република и останати куртонски гнасни диктаторски пропагандни дувла, како бе не ти е срам, милионер а во душата бедна бедна пичкетина!!!

Па дури и сега на самиот крај на режимот, одиш на интервју во Тв Нова, телевизија формирана од ДБК со украдени пари од РЕК!?!?!

И немаш храброст за ниту една критика за власта?!?! Па добро бе, како не ти е срам човеку?!

Ние ли ќе се бориме против режимот голтарите кои сме без ич пари?!

Вие милионерите ќе си молчите и ќе се правите како да се при очи слепи така ли?!

Ние ќе гинеме за вас а на вас јазикот ви го изел лошиот мачор?!

Бедни бедни курви и пички скапани!

Милионери, големи газди, но во душата и срцето бедни пичкетини, уплашени зајачиња!

Учете од Заев, Фијат и Велија бре куртизани Груеви, има да се срамите додека сте живи за ова што го правевте овие 10 години.

Алкалоид ќе се срами додека постои поради овој молк на менаџментот и поради рекламирањето во куртонските гласила со што се помагаше режимот и се помагаше најгнасното македонско НЕновинарство!

Пишува : Саше Ивановски, уредник на Мактел.Мк портал