КОПУК КОЈ ЖИВЕЕ ВО ОСЛО, НАЈБОГАТИОТ ГРАД НА СВЕТОТ А ГО БРАНИ ИМЕТО?! А ВИЕ ЈАДЕТЕ ЛЕБ И ПАШТЕТА ВО МАКЕДОНИЈА ДА ПРЕЖИВЕЕТЕ!

0
1168

Жарко Христовски од Норвешка, регистрирал МК домеин www.bojkotiram.mk, името не го дава, Бојкотира и не планира никош да се врати во Македонија.