ЖАРЕ СТЕВАНОСКИ : КАМЧЕВ СЕ ЖАЛЕЛ ЗАТОА ШТО ВО ШУТКА НЕМАЛО ЗАТВОРСКИ УСЛОВИ, ЕПА ДОБРЕДОЈДЕ ВО СИСТЕМОТ КОЈ ТИ ГО ИЗГРАДИ

0
2743

“Просторијата во која се држел Јордан Камчев била под сите минимални стандарди согласно со закон и со меѓународното право. Немало санитарна вода, а вода за пиење добивал ограничено и не секој ден. Немал пристап до светлина и до свеж воздух.”.

Епа, добре дојде во системот во чие градење учествуваше така ревносно Јордане.

Фејсбук статус на адвокат Жаре Стеваноски.