Е ОВА СЕ ВИКА ПРОМАШЕНА ИНВЕСТИЦИЈА: ДРЖАВАТА ПРАТИЛА СО НАРОДНИ ПАРИ ВМРОВЕЦ НА МАГИСТЕРСКИ СТУДИИ НА УГЛЕДНИОТ ЏОН ХОПКИНС, НА ТЕМА РЕШАВАЊЕ КОНФЛИКТИ, НИШТО НЕ РАЗБРАЛ СИ СЕ ВРАТИЛ ДОМА НЕБАЊАТ!

0
171

ВМРОВЕЦ отишол на магистерски на угледниот американски универзитет Џон Хопкинс и таму му предавале угледни светски дипломати и политички аналитичари на тема разрешување конфликти. Студирањето му го платила државата. Таму слушнал дека еден лидер требало да биде алтруист и да мисли на народот и он тоа го разбрал во смисол дека Заев не треба да се договара со Бугарија затоа што тоа било лошо за народот?!?!?!

Брееј вмровска зелка зелена необерена. Алтруист е токму Заев кој наместо да мисли на својот политички рејтинг се жртвува токму за доброто на народот и прави тешки компромиси баш за доброто на народот и земјата за да покрај во НАТО влеземе и во ЕУ мори зелко една вмровска тебе не 3 години на Џон Хопкинс да те пратат на студирање и постдипломски 20 години на Харвард во Бостон пак ќе се вратиш од таму небањат вмровец од Драчево, толку има во лејката на еден просечен вмровец.