Е ОВА Е ЕПСКА ИРОНИЈА: ПРОТЕСТАНТИТЕ ЗА 5G ПРЕД ВЛАДА КОРИСТЕА БЕЗЖИЧЕН МИКРОФОН КОЈ ЗРАЧИ ДЕСЕТ ПАТИ ПОВЕЌЕ ОД КОЈА БИЛО 5Г АНТЕНА!

0
120

Протестантите пред влада кои протестираа против 5Г и против мерките на владата за справување со Корона користеа безжичен микрофон кој зрачи десет пати повеќе од било која 5Г антена. 😀