Е БРАВО БЕ ЖЕНСКИ: Главни мрчатори за законот за јазици поради кој СДСМ по 10 години се врати на власт се екс високи функционери од Бихачка, набркани умислени арогантни националистички кокошки…

0
2376

Кликнете на сликата за поголема верзија