ЕЈ ЧОВЕЧЕ ОВАА ЖЕНА БЕШЕ ВТОР ЧОВЕК ВО СДСМ РЕЧИСИ 10 ГОДИНИ, И СЕ ЧУДИМЕ ЗОШТО НИ СЕ СЛУЧИ ГРУЕВИЗАМ!

0
2829

Наташа Савова во друштво на Орце Камчев на јахта во Охрид. Оваа жена сега е најблиска со најголемиот гробар на СДСМ кој го финансира ВМРО ДПМНЕ за да се спаси но и СДСМ да биде уништено, поразено, растурено…

Замислете кој го водел СДСМ речиси 10 години, и зошто бомбите од Верушевски не беа објвавени иако Бранко и Савова ги имаа во посед уште пред доаѓањето на Заев на чело на СДСМ…