ЕФТОВ УДРИ ПО МИЦКОВСКИ СО ДРВА И КАМЕЊА: Тебе зборот не ти држи два дена, не си сериозен политичар, прво правиш Литија во Струга и одиш во теретана затоа што нема Корона, после бегаш од избори затоа што имало Корона, епа има или нема Корона?!?!

0
496

– Господине Мицковски, решете се веќе еднаш, има или нема Корона? Ако има, зошот правите Литија во Струга и прослава на МВР и одите во теретана? Ако пак нема, зошто бегате од избори?! Вас зборот не ви држи ниту два дена господине Мицковски, вие не сте сериозен политичар!

Васко Ефтов распали жестоко по лидерот на ВМРО ДПМНЕ во најновата емисија ВО ЦЕНТАР.