ЕФТОВ: СИРОМАШНИ МАКЕДОНЦИ ВАДАТ БГ ПАСОШ ЗА ДА НАЈДАТ РАБОТА ВО ГЕРМАНИЈА, БОГАТИ ГАЗДИ НА ХОТЕЛИ ВАДАТ БГ ПАСОШ ЗА ДА ИЗБЕГААТ АПСЕЊЕ И ДА ГИ ИЗНЕСАТ УКРАДЕНИТЕ ПАРИ НА СИГУРНО!

0
3262

– Сиромашните македонци вадат бг пасош за да си најдат работа во Германија како шофери, богатите газди на хотели вадат бг пасоши за да избегаат апсење и да го изнесат капиталот на сигурно да не им се конфискува, па сега вие видете за кого ќе гласате на овие избори за некој ден…

Васко Ефтов во емисијата Во Центар насловена Момина Солз ана Режимот…