ЕФТОВ: ПРВОТО ВЛАДЕЕЊЕ НА ВМРО-ДПМНЕ ЗАВРШИ СО ВОЈНА ВО 2001-ВА, ВТОРОТО ВЛАДЕЕЊЕ ЗАВРШИ СО КРВАВ УПАД ВО СОБРАНИЕ И ЗАРОБЕНА ДРЖАВА, АКО ИМ ДАДЕМЕ ВЛАСТ ПО ТРЕТ ПАТ МОЖЕ НЕМА ДА СЕ СПАСИМЕ И НИЕ И ДРЖАВАТА

0
1933

Васко Ефтов : ,,Првото владеење на ВМРО-ДПМНЕ заврши со војна во 2001-ва година, второто владеење заврши со крвав упад во собранието и заробена држава, доколку им дадеме и по трет пат власт може нема да се спасиме, и ние и државата”.