ЕФТОВ: НИ СЕ СЛУЧУВА ТЕШКА ПЕРВЕРЗИЈА ОВИЕ ДЕНОВИ, АНТИ БУГАРСКА ХИСТЕРИЈА ШИРИ АНТОНИО МИЛОШОСКИ КОЈ ГО НАРЕЧЕ БЛАЖЕ КОНЕСКИ ЏУЏЕТО ОД НЕБРЕГОВО, А АНТИ ГЕЈ ПРОТЕСТИ НИ ОРГАНИЗИРА ИЛЧЕ ХАЛКИДИКИ

0
1329
  • Ни се случува тешка перверзија овие денови, анти бугарска хистерија шири Антонио Милошоски кој го нарече Блаже Конески џуџето од Небрегово, а анти геј протести ни организира Илче Халкидики.

Васко Ефтов во својата емисија ,,Во центар” на ЈутЈуб