ЕФТОВ КОН ДЕСПОТОВСКИ : ВОДИШ БИТКА ПРОТИВ ЗАЕВ, НЕ ПРОТИВ ВЕНКО ФИЛИПЧЕ! ПОЧЕСНО Е ЗАЕВ ДА СЕ КАНДИДИРА НАМЕСТО ФИЛИПЧЕ, НЕКА ИЗЛЕЗЕ ДА ПОБАРА ДОВЕРБА, НЕКА ГО НАКАНТААТ ДВАПАТИ!

0
156
  • Мислам дека Зоран Заев е најдобро да се кандидира сега. Па да си биде СДСМ како ДПА на Мендух Тачи. Мислам дека водите (Ефтов до Деспотовски) со Зоран Заев. Почесно е тој да се кандидира од Филипче, нека излезе нека ја побара довербата, нека го накантаат двапати.

Васко Ефтов во ,,Во центар”.