ЕФТОВ : КОВАЧЕВСКИ ВО СДСМ СЕ ОДНЕСУВАШЕ КАКО СПУШТЕН ПАДОБРАНЕЦ КОЈ ТРЕБАШЕ ДВЕ ГОДИНИ ДА ХРАНИ КУЧИЊА, ДА СТИСКА ДУГМИЊА И ДА НЕ СЕ МЕША ВО ПАРТИЈАТА

0
139
  • Ковачевски во СДСМ се однесуваше како да беше спуштен со падобранец, му рекле седи таму, нахрани ги кучињата и немој дугмињата да ги чепкаш, и тој токму тоа го правеше.

Васко Ефтов во ,,Во центар”.