ЕФТОВ: ЗОШТО ОЈО НЕ ГО ПОВИКА СТОЈМЕНОВ НА РАЗГОВОР ПОСЛЕ ИНТЕРВЈУТО ВО МОЈАТА ЕМИСИЈА КАДЕ ОТКРИВА КАКО СТОПАНСКА БАНКА БИЛА ПРОДАДЕНА КРИМИНАЛНО СО МИЛИОНИ ЕВРА МИТО?!

0
1368
  • Зошто ОЈО не го повика Стојменов на разговор после интервјуто во мојата емисијакаде открива како Стопанска Банка била продадено криминално со милиони евра мито?!